Excite

Vliegtickets Boston: rijkste stad van Amerika

Boston is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Het is een van de oudste en tevens rijkste steden van het land. Je vindt er dan ook aardig wat historische gebouwen. Ook heeft Boston een belangrijk, zakelijk centrum. Veel zakenmensen gaan dan ook graag naar Boston.

Boston heeft een internationale luchthaven. Vanaf deze luchthaven kun je met de metro, bus en taxi in het centrum van Boston komen. Sommige hotels hebben ook een shuttleservice.

Het kan verstandig zijn om onderweg over te stappen. Vaak zijn de vliegtickets dan een stuk voordeliger. Dit kan bijvoorbeeld in Europa, zoals Londen of Parijs, maar ook in Amerika zelf, zoals in Washington of Chicago. Houd er bij een overstap altijd rekening mee dat je voldoende tijd hebt om over te stappen. Soms moet je opnieuw inchecken en een vliegtuig kan altijd vertraging hebben.

Wanneer je naar Boston vliegt, moet je er rekening mee houden dat je ook een visum hebt. Dit kost 14 dollar en moet je vooraf via internet aanvragen. Zonder toestemming kun je het land niet in. Het is dus heel erg belangrijk dat je dit doet. Een aanvraag moet minstens 48 uur van tevoren worden gedaan.

Vergelijk de vliegtickets altijd goed met elkaar. Zo kun je gemakkelijk de goedkoopste tickets vinden. Het kopen van vliegtickets naar Boston kan prima online, maar ook bij een reisbureau.

Afbeelding: Flickr account Willem van Bergen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021