Excite

Goedkope vliegtickets naar Faro met RyanAir

Goedkope vliegtickets naar Faro? Boek bij Ryanair. Deze luchtvaartmaatschappij staat bekend om de goedkope vliegtickets. En dat is bij een vlucht naar Faro dan natuurlijk ook het geval.

Op de website van RyanAir kun je vliegtickets bestellen naar Faro. Als vertrekplaats kun je kiezen voor Dusseldorf Weeze, dit ligt in Duitsland, net voorbij de Nederlandse grens en is daardoor prima te bereiken. Vaak zijn de vliegtickets naar Faro slechts een paar tientjes. Zeker wanneer je niet in het hoogseizoen naar de Portugese stad zal vliegen.

Houd er wel rekening mee dat je vaak extra betaalt voor bijvoorbeeld bagage. Voor elke koffer die je meeneemt, betaal je geld. Je kunt eventueel ook alles in je handbagage stoppen. Dit is handig wanneer je  slechts een weekend weg gaat. Houd er wel rekening mee dat er geen scherpe voorwerpen of vocht in je handbagage mag.

Ook kun je een kaartje kopen waarbij je prioriteit krijgt en als eerste het vliegveld in mag. Dit kost ook extra geld, maar je kunt wel als eerste een zitplaats uitkiezen. Bij RyanAir heb je namelijk geen vaste zitplaats, zoals bij veel luchtvaartmaatschappijen wel het geval is.

Let trouwens goed op. De luchthaven Dusseldorf Weeze ligt niet bij Dusseldorf, zoals doet vermoeden, maar bij Niederheid Weeze. Het is al vaker voorgekomen dat mensen bij de verkeerde luchthaven stonden. Dusseldorf Weeze is trouwens wel een goede luchthaven. Je kunt er goedkoper parkeren dan bijvoorbeeld op Schiphol. Ook kun je er vanaf veel steden in Nederland heel snel en gemakkelijk komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020