Excite

Vind hier je vliegtickets naar Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en al eeuwenlang een belangrijke handelsstad in Zuid-Europa. Het was vroeger de thuishaven van de fameuze Portugese zeevaarders en hun ambitieuze koningen. Zij lieten in Lissabon een fraaie binnenstad verrijzen die je vanuit Nederland binnen enkele uren kunt bezoeken. Goedkope vliegtickets naar Lissabon heb je zo gevonden.

Vliegtickets naar Lissabon kan je vinden op gespecialiseerde websites, zoals Cheaptickets.nl, Vliegwinkel.nl en Worldticketcenter.nl. Op deze sites hoef je alleen de vertrekdatum plus eindbestemming in te vullen en zie je binnen enkele seconden een overzicht van de beschikbare vluchten verschijnen. Neem rustig je tijd om alles te vergelijken, want veel prijsvechters vliegen op Lissabon en zij doen scherpe aanbiedingen.

Als je voor een korte stedentrip of een snel zakenbezoek naar Lissabon gaat, dan zou je kunnen overwegen om alleen handbagage mee te nemen. Bij veel vliegtuigmaatschappijen kan je daarmee de totaalprijs van het vliegticket reduceren. Ook kan je een kleinere Nederlandse of buitenlandse luchthaven als vertrekpunt overwegen. Heel vaak betaal je met een vlucht vanaf Zaventem minder belastingen dan vanaf Schiphol.

Met een vlucht naar Lissabon land je op Portela Airport, de grootste luchthaven van Portugal. Het vliegveld ligt zeven kilometer ten noorden van de Portugese hoofdstad. Portela Airport is (nog) niet aangesloten op het spoor- en metronet van Lissabon. De snelste manier om naar het centrum te reizen is per taxi, maar de shuttle bus is veel goedkoper. Je betaalt voor een enkeltje centrum ongeveer 1,30 euro (Carris lijn 91). De rit duurt ongeveer twintig minuten en je kunt ook uitstappen op het centraal station. Van daaruit kan je prima verder door Portugal reizen.

Het is mogelijk om op Portela Airport een auto te huren. Acht bedrijven hebben een balie in de aankomsthal, waaronder Europcar. Je kunt ook vooraf een auto huren. Dan surf je naar de website Easyterra.nl en zie je het beschikbare reservoir. De prijzen liggen tussen de tweehonderd en achthonderd euro, afhankelijk van het merk dat je kiest. En zoek je nog een hotel in Lissabon? Ga daar naar Expedia.nl of Booking.com. Zij rangschikken de beste hotels en attenderen je op scherpe aanbiedingen.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020