Excite

Vliegtickets met stopover naar Boston

Boston is de hoofdstad en grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Door de prominente rol van Boston in de Amerikaanse revolutie zijn er in het Boston National Historical Park meerdere monumenten te vinden die aan deze periode refereren. Ook heeft de stad van veel dingen de eerste en oudste van de Verenigde Staten. Zo heeft de stad de oudste Universiteit (Harvard) en metro van het land. Daarnaast is het de thuisbasis van een van de bekendste baseball clubs en huidige ‘world series’ kampioen, de Boston Red Sox.

Er zijn genoeg redenen dus om eens een vliegticket naar Boston te boeken. Omdat Boston nu eenmaal ver weg ligt, is een ticket naar de stad niet goedkoop. Als je goed zoekt en vliegtickets met elkaar vergelijkt, ben je in ieder geval zo goedkoop mogelijk uit. Zo staan er op dit moment aanbiedingen op het internet voor een vliegticket naar Boston vanaf 399 euro.

Op veel vluchten naar de Verenigde Staten is het mogelijk om een gratis stopover te maken. Aangezien Boston aan de oostkust ligt, is het vanuit Europa een logische tussenstop. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om gratis, exclusief hotel en dergelijke, een aantal dagen in Boston te verblijven voordat je verder vliegt naar je eindbestemming. Dit is dus een buitenkans om Boston te ontdekken, als je eigenlijk een andere bestemming hebt. Op stopover.nl kun je een stopover naar Boston regelen.

Tot slot zijn belangrijke tips om kosten te besparen: boek je ticket zo vroeg mogelijk, overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland en vergelijk Boston vliegtickets van diverse luchtvaartmaatschappijen met elkaar.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Tijl Vercaemer

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021