Excite

vliegtickets naar bijzonder Florence

Florence is een indrukwekkende stad in het Italiaanse Toscane. Veel mensen willen graag eens naar deze mooie stad. Dat is niet heel moeilijk. Florence heeft namelijk een eigen luchthaven: Peretola Airport. Dit is een hele kleine luchthaven en er gaan maar weinig vliegtuigen naartoe. Je kunt er bijvoorbeeld met EuroFly en Brussel’s Airlines komen.

Het is ook mogelijk om naar de luchthaven van Pisa te vliegen. Deze ligt ongeveer 80 kilometer van Florence vandaan en biedt veel meer mogelijkheden. Vanaf deze luchthaven kun je met de trein of de shuttlebus naar Florence. Je kunt naar Pisa vliegen met onder anderen RyanAir en Transavia. Dit zijn goedkope vliegtuigmaatschappijen, wat betekent dat je ook heel voordelige vliegtickets kunt kopen.

Omdat er twee luchthavens zijn die je kunt gebruiken bij een bezoek aan Florence, wordt aangeraden om alles echt heel goed met elkaar te vergelijken. Kijk naar de verschillende luchthavens en probeer uit te vinden wat voor jou het makkelijkste is. Bekijk ook de plaats vanwaar je vertrekt. Is dit Schiphol of toch Brussel of Düsseldorf? Je kunt ook kijken hoe het zit met andere luchthavens in Nederland, zoals Rotterdam en Eindhoven.

De prijzen van vliegtickets kunnen ook heel erg verschillen als je een dag eerder of juist later vertrekt. Dit kan vaak enorm schelen in de prijs, dus het is aan te raden om hier ook zeker eens op te letten.

Afbeelding: Flickr account argenberg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021