Excite

Vliegtickets naar Canadees Vancouver

Vancouver is een stad die bekend is van televisie. In veel films zien we immers beelden van de Canadese stad. Ook vonden de Olympische Winterspelen van 2010 plaats in deze stad.

De luchthaven van Vancouver heet Vancouver International Airport (YVR). Deze luchthaven heeft al meerdere prijzen gewonnen als beste luchthaven ter wereld. De zaken zijn er dan ook goed geregeld. De luchthaven ligt ongeveer 15 kilometer buiten de stad. Je kunt de bus nemen naar verschillende plaatsen in de stad. Sommige hotels hebben ook een shuttleservice. Ook zijn er autoverhuurbedrijven, dus je kunt ook meteen een auto huren.

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Vancouver vliegen, waaronder Martinair, Air Berlin, Condor en American Airlines. Je kunt ervoor kiezen om rechtstreeks te vliegen, maar een overstap, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, kan je vliegticket een stuk goedkoper zijn. Houd er wel rekening mee dat je een Visum moet aanvragen bij ESTA wanneer je in Amerika overstapt.

Vergelijk de vliegtickets goed met elkaar, want zo kun je de goedkoopste aanbieding het beste vinden. Bekijk verschillende luchtvaartmaatschappijen en eventueel verschillende luchthavens als vertrekplaats. Het is ook aan te raden om verschillende datums te bekijken. Soms kan de prijs enorm verschillen wanneer je een dag eerder of later gaat.

Afbeelding: Flickr account dougtone

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020