Excite

Vliegtickets naar de historische stad Boston

Boston staat vooral bekend als de stad van de Amerikaanse revolutie, hier begon de Onafhankelijkheidsoorlog tegen de Britten. Ter herinnering daaraan is er de Freedom Trail, deze route van vier kilometer lang voert langs 16 belangrijke historische plaatsen in het centrum van Boston. Het gaat onder andere langs de Boston Common waar in de achttiende eeuw de Britten gelegerd waren. Ook gaat de Freedom Trail langs het Old State House waar de Boston Massacre plaatsvond.

Behalve een historische stad met veel bezienswaardigheden, is Boston ook een stad vol kunst en cultuur. Er zijn vele kunstgaleries en maar liefst meer dan zeventig musea. Zo staat er in de stad ook the Museum of Fine Arts. Dit museum is zelfs een van de grootste kunstmusea van de wereld. Daarnaast kun je in Boston goed winkelen. Er zijn megastores waar ze de grote merken voordelig verkopen.

Boston Logan International Airport is het vliegveld van Boston en een van de twintig grootste van Amerika. Officieel heet de luchthaven General Edward Lawrence Logan International Airport. Het vliegveld ligt zo’n 6 kilometer van Boston af. Een vlucht van Europa naar Boston duurt ongeveer zeven tot acht uur. Vanaf Amsterdam zijn er meerdere luchtvaartmaatschappijen die twee keer per dag naar Boston vliegen.

Aer Lingus en Delta Air Lines vliegen beide vanaf Schiphol non stop naar Boston. De tickets voor een trans-Atlantische vlucht naar Boston zijn niet goedkoop. Ook is er de mogelijkheid om met een tussenstop naar Amerika te vliegen. Zo kun je met verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen en wanneer je met een prijsvechter vliegt zou een ticket goedkoper kunnen zijn.

Afbeelding: Flickr, Willem van Bergen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020