Excite

Vliegtickets naar de mooie stad Nador

Nador is een stad in Marokko. De stad ligt bij het Rifgebergte en is daardoor een prima locatie voor een rondreis. Er zijn veel bezienswaardigheden in de stad en je kunt er heerlijke lokale gerechten proberen.

De internationale luchthaven van Nador is Nador Aroui International Airport (NDR). Het is een kleine luchthaven, met slechts één landingsbaan. Het kan dus wat lastig zijn om vliegtickets te vinden, maar het is zeker niet onmogelijk. Houd er wel rekening mee dat je waarschijnlijk onderweg ergens zult moeten overstappen, bijvoorbeeld in Barcelona of Parijs. Rechtstreekse vluchten zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld vanaf Keulen en Brussel. Heel af en toe kun je ook vanaf Amsterdam naar Nador.

De luchthaven van Nador is klein en heeft weinig faciliteiten. Er is ook geen treinvervoer naar Nador zelf en er zijn tevens geen vaste busverbindingen naar de stad. Je kunt het beste dus zelf je vervoer regelen of gebruik maken van een taxi. Eventueel kun je er ook voor kiezen om naar een andere luchthaven in Marokko te gaan. Dit is echter ook niet altijd even praktisch.

Een vliegticket naar Nador is gemakkelijk geboekt. Je kunt dit online doen en zo ook heel makkelijk de vliegtickets met elkaar vergelijken. Probeer uit te zoeken wat voor jou de makkelijkste en meest betaalbare manier is om een vliegticket te boeken.

Afbeelding: Flickr account pietch

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020