Excite

Vliegtickets naar één van de mooiste landen ter wereld: Italië

Italië, het land was in de oudheid al één van de meest grootse landen ter wereld en eigenlijk is daar vandaag de dag helemaal geen verandering in gekomen. De geschiedenis van Italië maakt dat ze nog steeds hoog op het verlanglijstje van veel toeristen staat. Ben jij ook nog nooit in Italië geweest? Boek dan je vliegtickets vandaag nog en breng hier meteen verandering in.

Voor de opkomst van Rome, was Italië nog een redelijk onbetekenend land, met veel losse stammen die zich op verschillende locaties vestigden. Toen het Romeinse Rijk echter oprukte, werd Italië daar het centrum van. Vanaf die tijd ging het hard: de beschaving leek hier haar bakermat te hebben en Italië liep eeuwenlang voor op andere landen in de omgeving. In deze periode hebben ook de kunst en cultuur enorme veranderingen doorgemaakt. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke verrijking van de Italiaanse cultuur, waar ook vandaag de dag nog volop van genoten wordt.

Gelukkig is Italië niet zo ver van Nederland en kun je nu heel voordelig vliegtickets boeken. Voor een paar tientjes sta je al in Rome, of in één van de andere grote Italiaanse plaatsen. Neem de tijd om een voordelig ticket te boeken, want op die manier houd je ook geld over om bijvoorbeeld modestad Milaan aan te doen. Hier vind je winkels van alle grote merken en wil je zeker tenminste even binnen kijken. Mocht je jezelf niet kunnen bedwingen, dan weet je in ieder geval dat je nog geld over hebt.

Afbeelding: Flickr account Porfirio

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020