Excite

Vliegtickets naar het prachtige Australië

Omdat het zo lang vliegen is naar Australië is het moeilijk om een vliegticket te vinden dat echt goedkoop is. Je moet toch wel rekening houden met een behoorlijk bedrag voor de reis zelf. Toch kun je nog wel op je vliegtickets besparen.

Als je bijvoorbeeld onderweg overstapt, dan zijn de vliegtickets vaak al goedkoper. Stap je twee of drie keer over, dan scheelt dit heel veel in de kosten. Sowieso is een rechtstreekse vlucht naar Australië niet beschikbaar en zul je moeten overstappen. Bekende plaatsen om over te stappen zijn Kuala Lumpur, Singapore en Hongkong. Maar je kunt bijvoorbeeld ook nog overstappen in Londen of Parijs. Die extra overstap kan ervoor zorgen dat je vliegtickets goedkoper worden.

De reis naar Australië is lang en daarom wil je waarschijnlijk comfortabel zitten. De beste luchtvaartmaatschappijen die richting Australië vliegen zijn Malaysia Airlines en Singapore Airlines. Beide luchtvaartmaatschappijen staan bekend om de goede service, het prima eten en de comfortabele manier van reizen. De prijs van de vliegtickets is ook nog redelijk.

Het kan ook schelen in de prijs als je een dag eerder of later vertrekt. Bekijk daarom altijd goed hoe het zit met de prijzen en de dagen waarop je wilt vliegen. Dit kan je al snel tientallen euro’s schelen.

Afbeelding: Flickr account t3min4tor

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020