Excite

Vliegtickets naar Moskou

Moskou is de hoofdstad van Rusland en heeft ruim tien miljoen inwoners. Er zijn veel bezienswaardigheden te bezichtigen, waaronder het Rode Plein dat centraal in Moskou ligt. Aan het Rode Plein zit het Kremlin, het huidige regeringsgebouw. Verder is het GUM er te vinden, een groot warenhuis. Daarnaast zijn er verschillende musea, kathedralen en kerken die de moeite waard zijn om te bezichtigen. Voor mensen die er ’s avonds nog op uit willen trekken is Moskou ook de ideale stad. In het centrum zijn veel cafés en nachtclubs.

Je kunt Moskou aanvliegen via drie vliegvelden: Sheremetyevo, Vnukovo en Domodedovo. Sheremetyevo zou je het Schiphol van Rusland kunnen noemen. De overige twee vliegvelden hebben zich de laatste paar jaren in sneltreinvaart als alternatieve luchthavens ontwikkeld. Inmiddels zijn alle drie de luchthavens met een shuttletrein met de hoofdstad verbonden. Kaartjes hiervoor koop je bij het vertrekpunt, of online voor 270 roebel (een kleine 7 euro). De trein brengt je naar een metrostation waaruit je verder reist naar je bestemming.

Ga op internet naar een vliegticketvergelijker om een zo goedkoop mogelijk vlucht uit te zoeken. Een ticket naar Moskou hoeft helemaal niet veel te kosten. Op zijn goedkoopst vlieg je voor circa 150 euro naar Moskou. Nog een paar handige tips om kosten te besparen is om niet te lang te wachten met boeken. Zelden boek je korter dan 21 dagen voor vertrek nog een goedkoop ticket. Kijk vooral in de ochtend of avond naar aanbiedingen op internet, dit zijn de beste tijdstippen om goedkope vluchten te boeken.

Afbeelding: Wikimedia Commons, gebruiker Bernt Rostad

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020