Excite

Vliegtickets naar New York

Er zijn weinig mensen die niet graag naar New York City zouden gaan voor een stedentrip. Lekker winkelen, de beroemde gebouwen bekijken en trendy uitgaan. Van het Empire State Building tot een basketballwedstrijd van de New York Knicks in Madison Square Garden, van het vrijheidsbeeld tot Broadway, de Big Apple biedt een hoop vertier aan toeristen. Een wereldstad en een topbestemming voor toeristen die van stedentrips houden.

Naar New York ga je met het vliegtuig vanuit Schiphol in Amsterdam. Meerdere maatschappijen vliegen op New York, waaronder KLM - Air France. Ook kun je kiezen voor een soms goedkopere buitenlandse vliegtuigmaatschappij, waarbij je rekening moet houden met een tussenlanding in een andere Europese stad. Online kun je uitstekend de diverse vliegtickets richting New York vergelijken. Let ook goed op waar het vliegtuig landt. New York heeft diverse vliegvelden, zoals JFK en La Guardia.

Ongeacht waar je landt, met een taxi kun je prima de binnenstad bereiken. De meeste toeristen verblijven op of in de buurt van Manhattan, wat tevens per metro uitstekend te bereiken is vanuit de vliegvelden. Met een taxi zie je echter alvast wat van de Big Apple, wat natuurlijk een prima begin van je stedentrip is. Veel hotels maken ook gebruik van een transfer tussen vliegveld en hotel. Dat is natuurlijk nog het meest praktisch!

Afbeelding: HansvanAalst.Wordpress.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020