Excite

Vliegtickets naar romantisch Venetië

Er zijn twee luchthavens in Venetië, namelijk Venetië Marco Polo (VCE) en Venetië Treviso (TSF). Beide luchthavens hebben een shuttleservice naar het Piazzale Roma. Dit is het hoofdeiland van Venetië en vanaf hier kun je overal heen lopen en varen. De shuttleservice is niet duur en rijdt eigenlijk altijd als er ook vluchten zijn. Vanaf Venetië Triveso kun je tevens de boot nemen naar het centrum van de stad.

Er zijn veel budgetmaatschappijen die naar Venetië vliegen. Dit scheelt heel erg in de kosten, zeker gezien het feit dat Venetië één van de duurste steden ter wereld is. Je zult in de stad zelf dus al genoeg geld kwijt zijn. Budgetmaatschappijen die bijvoorbeeld naar Venetië vliegen zijn RyanAir, Transavia, Brussel Airlines en TUIfly.

Je kunt naar Venetië vliegen vanaf Schiphol, maar de vliegtickets zijn vaak goedkoper als je vertrekt vanaf bijvoorbeeld Düsseldorf of Brussel. Dit kan vooral interessant zijn als je niet al te ver van de grens vandaan woont.

Vliegtickets naar Venetië kun je online boeken. Bekijk de sites van de budgetmaatschappijen en vergelijk de vliegtickets eens goed met elkaar. Het kan ook vaak erg veel schelen in de prijs als je iets schuift met de aankomst- en vertrekdata. Bekijk dit dus ook goed, want je vliegtickets zijn dan al snel veel goedkoper.

Afbeelding: Flickr account eustiquo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020