Excite

Vliegtickets naar veelzijdig Vancouver

%

Houd je van de stad maar ook van de natuur, boek dan een vliegticket naar Vancouver. In deze Canadese stad kun je je ogen tegoed doen aan de prachtige natuur van de North Shore Mountains en de Grote Oceaan, maar ook aan de fantastische musea en een levendige stadse cultuur.

Met een vliegticket vanaf Schiphol kom je aan op Vancouver International Airport. Jaarlijks wordt dit vliegveld door bijna 17 miljoen reizigers bezocht, en het is daarmee de op één na drukste luchthaven van het land. Met een Airporter-bus wordt je na aankomst in 40 minuten naar het centrum van Vancouver gebracht, dat ongeveer 12 kilometer verderop ligt.

Ben je van plan om veel van de omgeving van Vancouver te ontdekken, dan is het erg handig om een vliegticket te boeken en meteen een huurauto te reserveren. Wanneer je aankomt op het vliegveld, staat de auto al op je te wachten. Je hebt je reisschema ter plekke dan helemaal zelf in de hand.

Ook in de stad zelf is de auto een prima vervoermiddel. Vancouver heeft een rechthoekig stratenpatroon en glooiende wegen, zodat het er makkelijk autorijden is. Er zijn bovendien voldoende parkeergarages en parkeerplaatsen op straat om je auto te stallen.

Het kan zijn dat je vliegreis naar Vancouver wordt onderbroken door een tussenstop in Parijs. Laat je eventueel bij een reisbureau informeren over de verschillende luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets naar Vancouver aanbieden.

Afbeelding: Flickr, gebruiker mjb84

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019