Excite

Vliegtickets naar Wenen

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk. Het is de grootste stad van Oostenrijk en het is het culturele, economische en politieke centrum van het land. Wenen ligt in het oosten van Oostenrijk. Met een bevolking van ongeveer 1,7 miljoen is het de op negen na grootste stad van de Europese Unie. Het is door de Mercer Human Resource Consulting ingedeeld als de stad met de op twee na hoogste plek op de ranglijst wat betreft levensstandaard.

Wenen heeft een internationaal vliegveld genaamd Vienna International Airport, gelegen in het zuidoosten van Wenen. Het is een van de drukkere vliegvelden. De luchthaven ondergaat momenteel een belangrijke metamorfose, inclusief een nieuwe terminal en een kantorenpark.

De stad heeft een groot netwerk wat betreft openbaar vervoer. Je kunt gebruik maken van een uitgebreid tram en bus netwerk. Het netwerk van de tram wordt beschouwd als het op twee na grootste ter wereld. Je kunt een luchtvaartmaatschappij uitzoeken je je tegen de goedkoopste vliegticketprijs naar Wenen brengt. Bij Austrian Airlines of Lufthansa boek je nu een retour vanaf 179 euro.

Vergelijk vliegticketprijzen met elkaar op worldticketcenter.nl of op cheaptickets.nl. Een aantal luchtvaartmaatschappijen die in ieder geval vliegen op Wenen zijn Air Berlin, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Germanwings en de KLM. Volgens passagiers is Air Berlin de beste low cost airline met vluchten naar Wenen vanaf Düsseldorf en Münster. Met Brussels Airlines vlieg je vanaf Brussel. Vliegen vanuit Amsterdam kan natuurlijk ook, met de KLM.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Juray Kobica

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020