Excite

Vliegtickets: reis naar Nice

De luchthaven van Nice is Nice Côte d'Azur Airport. Dit is een bijzondere luchthaven. Je vindt er namelijk niet alleen vliegtuigen van bekende maatschappijen, maar ook veel privévliegtuigen. In de omgeving van Nice vind je namelijk veel plaatsen waar rijke mensen een huis hebben. Denk bijvoorbeeld aan Cannes, Monaco, St. Tropez en Antibes. Behalve het vliegveld van Nice, is het ook het vliegveld van Monaco. Er is een uitgebreide belastingsvrije zone op het vliegveld, dus je kunt er ook heerlijk shoppen.

Nice Côte d'Azur Airport ligt op ongeveer zeven kilometer van de stad vandaan. Het is niet alleen een luchthaven, maar ook een busstation. Dit betekent dat er meer dan honderd bussen naar de stad Nice rijden. Je kunt ook met de limousine naar je bestemming gaan en als je echt veel geld én ruimte hebt is zelfs de helikopter een mogelijkheid.

Er zijn goedkope vliegtickets te krijgen naar Nice. Vlieg bijvoorbeeld met Transavia, EasyJet, KLM of Brussels Airlines. Je kunt vliegen vanaf Amsterdam en Rotterdam, maar ook in België en Duitsland kun je een vlucht pakken naar Nice. Op internet kun je tevens gemakkelijk de vliegtickets met elkaar vergelijken. Een vliegticket voor Nice hoeft niet duur te zijn, zelfs niet als er veel rijke mensen naar de bestemming vliegen.

Afbeelding: Flickr account jimmyharris

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020