Excite

Vliegtickets Rome: Italiaans genieten

Rome is heel geschikt voor een romantisch weekendje weg met je geliefde, maar minstens zo leuk als je een stedentrip wilt maken met een aantal vrienden of vriendinnen. Overdag bekijk je al het moois dat de hoofdstad van Italië te bieden heeft.

Maak een ontdekkingstocht door de stad en bekijk het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon. Ook de Trevifontein is de moeite waard. Op deze locatie werd een beroemde scene uit de film La Dolce Vita opgenomen. Sluit een dag vol bezienswaardigheden af met een bezoekje aan het Sint Pietersplein en de wereld beroemde Sint Pietersbasiliek.

De avond begin je natuurlijk met een heerlijke, authentieke Italiaanse maaltijd en een goed glas wijn. De stad telt talloze fantastische eettentjes waar je je kunt laten verrassen door originele gerechten. Nog geen zin om te gaan slapen? Stort je dan in het uitgaansleven van Rome. Gezellige kleine cafeetjes, hippe nachtclubs: voor ieder is er wat wils.

Vliegtickets naar Rome kun je boeken via internet. Kijk eerst eens op een vergelijkingswebsite naar de verschillende prijzen, en zoek de vliegmaatschappij die voor jou en je reisgezelschap de beste aanbiedingen heeft. Kijk ook even op welke dagen vluchten goedkoper of juist duurder zijn.

Als je je tijd in Rome ten volle wilt benutten, boek dan ook alvast een hotel of appartement in de stad. Eenmaal aangekomen hoef je dan alleen je spullen maar naar je accommodatie te brengen, waarna je direct de stad kunt gaan verkennen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker fedewild

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020