Excite

Vliegtickets op de veiling kopen

Een vakantie boeken is altijd wel een beetje spannend want je hebt al veel voorpret bij het kiezen van een bestemming. Wanneer je voor een last minute gaat dan is het leuk om te zien of het je lukt om de beste deal te krijgen voor zo weinig mogelijk geld. Een andere manier om spanning toe te voegen aan het regelen van je vakantie, is je vliegtickets op de veiling kopen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar.

De allerbekendste mogelijkheid om je vliegtickets op de veiling te kopen is Vakantieveilingen.nl. Je kunt zelf meebieden op de meest interessante reizen. Er zijn verschillende mogelijkheden: je kunt alleen bieden op vliegtickets en dan vervolgens de rest van je vakantie zelf regelen maar je kunt ook bieden op hele vakanties. Ook in die categorie zijn weer verschillende mogelijkheden: autovakanties, vliegvakanties, zonvakanties, vaarvakanties of campingvakanties, het kan allemaal.

Als je besluit je vliegtickets op de veiling te kopen dan kun je wel eens heel erg voordelig uitkomen. Het bieden is namelijk gratis en elke veiling staat op een beginbod van €1. De veiling sluit op een vooraf bepaald tijdstip. Als niemand op de veiling heeft geboden en jij bent de enige dan heb je dus vliegtickets gescoord voor slechts één luttele euro. Als er wel meerdere mensen bieden dan gaat de hoogste bieder er met de prijs vandoor. Let wel op dat je jezelf niet mee laat slepen in een bied-oorlog want je gaat immers voor een koopje en biedt dus niet de hoogste prijs!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019