Excite

Vliegtickets voor het diverse Istanbul

In Istanbul zijn twee internationale luchthavens. Je hebt er Atatürk Airport en Sabiha Gökcen International Airport. Het is ongeveer 3,5 uur vliegen, afhankelijk van de luchthaven en de weersomstandigheden. Voor beide internationale luchthavens kun je vliegtickets krijgen. Er zijn verschillende goedkope vliegtuigmaatschappijen die naar de luchthavens vliegen. Zo heb je bijvoorbeeld Komfly, Thomascook, Pegasus en AirBerlin. Wie onderweg overstapt betaalt al snel een stuk minder voor een vliegticket.

Zoek van tevoren wel altijd uit op welke luchthaven je wilt landen of opstijgen. Bedenk bijvoorbeeld waar je een hotel wilt. Vervoer tussen beide luchthavens is goed geregeld, maar het kost je vaak wel extra geld. Door strategisch te kiezen kun je dus veel geld besparen.

Het kan ook heel erg schelen om bijvoorbeeld te kiezen voor een pakketreis. Je krijgt dan een hotel en vliegticket voor een leuke samengestelde prijs en dit kan vaak erg voordelig zijn. Kijk ook altijd goed naar de vertrekdata. Een dag eerder of later kan al een groot verschil maken in de prijs van je vliegticket. Eventueel kun je ook kiezen voor een vertrekpunt zoals bijvoorbeeld Düsseldorf of Brussel. Vliegtickets kunnen dan al een stuk goedkoper zijn.

Istanbul is een stad die je als cultuurliefhebber echt een keer gezien moet hebben. Met het boeken van een voordelige vliegticket is dit ook heel erg goed te doen en blijven de prijzen van je stedentrip betaalbaar.

Afbeelding: Flickr account ru_boff

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020