Excite

vliegtickets voor mooi Moskou

Moskou is een bijzondere stad, met het Rode Plein en het Kremlin. Er zijn ook meer dan twintig openbare tuinen en talloze parken, waardoor je erg veel groen in Moskou tegenkomt.

Moskou heeft maar liefst vier luchthavens, waarvan er drie werkelijk worden gebruikt voor passagiers. Dit zijn Moscow-Domodedovo (DME), Moscow- (SVO) en Moscow-Vnukovo (VKO). Moscow-Domodedovo is niet bepald aan te raden, omdat het de prijs heeft gewonnen voor het slechtste vliegveld ter wereld. Er zijn veel lange wachttijden en bagage raakt geregeld zoek. Ook het transport naar de stad is erg slecht.

Moscow-Sheremetyevo is een stuk beter. Er is een goede treinverbinding naar de stad. Je kunt ook de bus pakken, maar dit is niet aan te raden, omdat Moskou enorm veel files heeft. Je bent dan al snel ruim twee uur onderweg. Moskou-Vnukovo is vooral geliefd bij de president van Moskou, omdat de VIP faciliteiten erg goed zijn. Het vliegveld is erg klein, maar wel sfeervol.

Alle drie de luchthavens zijn geschikt om heen te vliegen. Er gaan naar iedere luchthaven budgetmaatschappijen, zodat je redelijk goedkoop naar Moskou kan vliegen, bijvoorbeeld met AirBerlin, BlueWings, GermanWings en KLM. Je kunt dus gemakkelijk vliegtickets vinden voor één van deze luchthavens in Moskou.

Houd er wel rekening mee dat je een visum nodig hebt om Rusland in te mogen. Alleen vliegtickets kopen heeft dus geen zin. Zonder visum kom je het land immers niet in.

Afbeelding: Flickr account thisisbossi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021