Excite

vliegtickets voor Olympisch Athene

Athene is een stad vol historische bezienswaardigheden. In de Griekse hoofdstad valt genoeg te beleven en te zien. Het Akropolis is bijvoorbeeld de moeite waard, maar je kunt ook naar de talloze musea of gewoon lekker iets eten in een restaurant. Er is genoeg in de stad te vinden voor een leuke stedentrip.

Je kunt heel gemakkelijk vliegtickets boeken voor Athene. De luchthaven van Athene is relatief nieuw en zelfs in 2005 nog helemaal aangepast voor de Olympische Spelen. De luchthaven is dan ook van alle gemakken voorzien en je kunt heel makkelijk naar het centrum van de stad, door middel van de trein, metro, bus of taxi.

Er gaan veel verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Athene. Zo heb je bijvoorbeeld KLM, AirBerlin en BrusselAirlines. Het is geheel afhankelijk van de vertrekplaats welke luchtvaartmaatschappijen je kunt gebruiken. De prijzen van de vliegtickets zijn hiervan afhankelijk.

Goedkope vliegtickets kun je ook boeken door goed op internet de prijzen te vergelijken. Bekijk de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen, maar bekijk ook wat de prijs is als je vanaf een andere luchthaven vertrekt. Het kan ook veel schelen als je een dag eerder of later vliegt. Dus probeer flexibel te zijn in je vliegdagen. Dit kan soms al enkele tientjes schelen in de prijs.

Afbeelding: Flickr account telemax

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021