Excite

Lekker met het vliegtuig naar Rome!

Een belangrijk deel van onze westerse beschaving hebben we te danken aan de Romeinen. Ten tijde van het Romeinse Rijk kwam Europa tot bloei en werd de bodem gelegd voor een kenniscultuur. Het oude Rome bestaat niet meer, maar de sporen die nog zichtbaar zijn, zijn niettemin indrukwekkend. Wil je ze eens met eigen ogen bekijken? Neem dan het vliegtuig naar Rome en laat je verrassen.

Reizen naar Rome

Met het vliegtuig naar Rome is tegenwoordig niet zo duur meer. Via KLM.com kun je al all-in tickets boeken vanaf €99. Via Cheaptickets.nl en Vliegwinkel.nl kun je ook de aanbiedingen van andere luchtvaartmaatschappijen goed voor jezelf op een rijtje zetten. Als je niet te veel waarde hecht aan extra luxe, dan kun je het beste vliegen met een budgetvlieger als easyJet of Ryanair. De vlucht naar Rome duurt slechts twee uur, dus je kunt best zonder maaltijd, als je wilt!

Handige informatie over Rome

Rome staat vooral bekend vanwege het Pantheon, het Colosseum en de Trevi Fonteinen. Er is echter veel meer te zien en te beleven in deze prachtige stad. Wist je bijvoorbeeld dat je hier heerlijk kunt winkelen? Elke grote designer heeft wel een eigen winkel in Rome. Lekker flaneren langs terrasjes kan ook, want in de zomer is het in Rome gemiddeld 27 graden en in de winter komt het kwik niet onder de 10 graden. Je betaalt in Rome gewoon met de euro, geld omwisselen is niet nodig. Ook is er geen tijdverschil met Nederland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021