Excite

Snel vliegtuigtickets naar Barcelona scoren!

Een vrijgezellenfeestje, een vriend(inn)enweekend: tegenwoordig ben je allang niet meer beperkt tot een viering in Nederland. Wist je bijvoorbeeld dat je al voor €99 all-in vliegtuigtickets naar Barcelona kunt kopen? En als je voor last minutes gaat, kun je soms zelfs nog goedkoper uit zijn.

Goedkope vliegtickets vinden

Goedkope vliegtuigtickets naar Barcelona vind je onder meer via CheapTickets.nl. Deze vergelijkingssite geeft al tien jaar lang de beste deals op vliegtickets. Naar Spanje, maar ook naar tal van andere bestemmingen. Je kunt ook altijd rechtstreeks bij maatschappijen kijken. Via KLM.nl bestel je al voor €99 een ticket naar Barcelona. Met een last minute is dat nog voordeliger. Met wie je ook vliegt, binnen ruim twee uur sta je in Barcelona. Dat is veel sneller dan wanneer je bijvoorbeeld van Groningen naar Utrecht moet, zeker als je daarvoor afhankelijk bent van de trein!

Wat biedt Barcelona?

Natuurlijk is het leuk om naar Barcelona te vliegen, maar wat is er eigenlijk allemaal te doen? Allereerst is Barcelona een echte stad voor kunstliefhebbers. Bekijk hier bijvoorbeeld het werk van Picasso of Gaudí. Ook heb je hier veel bezienswaardigheden, zoals de Sagrada Família en de Ramblas. Liefhebbers van de Spaanse keuken kunnen zich verlekkeren op een aantal heerlijke maaltijden en zonaanbidders hebben ook niets te vrezen. In de zomermaanden loopt de temperatuur in de stad op tot een mooie 29 graden Celsius en in de winter blijft het nog een aangename 13 graden Celsius. Daar kan geen Nederlandse winter tegen op!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021