Excite

Koop je vliegtuigtickets tweedehands en bespaar veel geld

Tweedehands dingen kopen is leuk: je hebt vaak veel meer keuze en je betaalt maar een fractie van de gewone prijs. Bovendien kun je het dus makkelijker weer inruilen. Maar hoe zit het met bijvoorbeeld je vakantie. Wist je dat je ook vliegtuigtickets tweedehands kunt kopen? Wij geven een aantal praktische tips.

Controleer de voorwaarden

Voor we je een aantal adresjes geven waar je je vliegtuigtickets tweedehands kunt kopen, eerst een onmisbare tip: controleer voor de aanschaf altijd de voorwaarden. Niet alle tickets kunnen zomaar worden overgedragen aan iemand anders. Als je een ticket koopt dat daarin beperkingen met zich meebrengt, dan kun je er niets mee en is je geld dus eigenlijk weggegooid.

Online tickets kopen

Net zoals je nieuwe tickets online kunt kopen, kun je ook tweedehands vliegtickets online kopen. Bijvoorbeeld via Tweedehands.net. Die website heeft een aparte sectie voor vakantie. Daar worden vliegtickets aangeboden. Ook Re-ticket.com is een goede website voor het scoren van tweedehands vliegtickets. Hier kun je bovendien ook andere vakantiedingen tweedehands kopen: van treintickets tot bustickets en van cruises tot complete pakketreizen.

Hoe werkt Re-ticket.com?

Re-ticket.com werkt net even iets anders dan een gewone marktplaats: een verkoper plaatst een ticket op de site. Vervolgens koopt iemand dat. De kosten worden aan Re-ticket betaald. De verkoper wijzigt vervolgens de naam op het ticket en verstuurt het naar de koper. Zodra de koper het ticket gebruikt, betaalt Re-ticket uit aan de verkoper. Dit is wat omslachtig en kost meer tijd, maar het voordeel is dat Re-ticket.com verkopers weer helpt bij het terugkrijgen van belastingen en toeslagen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020