Excite

Leuk: vliegvakantie Kroatië 2011

Een vliegvakantie naar Kroatie? 2011 is hét jaar om dat te doen. Kroatië schiet namelijk omhoog in de lijst met populaire vakantielanden en als je van de gelegenheid gebruik maakt om jouw vakantie dit jaar nog te boeken, dan kun je genieten van die ideale combinatie van opkomend vakantieland - met bijbehorende lage prijzen - en faciliteiten die een geweldige vakantie helemaal compleet maken.

Voor je vliegvakantie naar Kroatie kun je in 2011 uit diverse bestemmingen kiezen. De belangrijkste vakantiestreken zijn Istrië, de Dalmatische kust, Kvarner Baai, Losinj en Dalmatië. De meest bekende plaatsen die graag toeristen verwelkomen zijn natuurlijk Struga, Imag, Rabac, Zadar, Baska Voda, Pula en Porec. Hier kun je naar toe voor een zonvakantie, maar ook voor een rondreis of een gezellige vakantie op de camping. Oriënteer je via internet op leuke vakantieadresjes en houd daarin ook rekening met bezienswaardigheden.

 

Als laatste hebben we nog een tip om je vliegvakantie naar Kroatie in 2011 zo voordelig mogelijk te boeken: ga in het voorseizoen of het laagseizoen. In het voorseizoen is het in Kroatië al heerlijk warm, maar de tickets kosten soms maar de helft van wat ze kosten in het hoogseizoen. Bovendien geldt dat ook voor overnachtingen, waardoor een vakantie in het voorseizoen zo tenminste een derde goedkoper uit kan pakken dan eentje in het hoogseizoen. Dit is het makkelijkst voor mensen die geen rekening hoeven te houden met de bouwvak of schoolvakanties, maar ook zij kunnen hier wel een mouw aan passen, door bijvoorbeeld in mei te gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021