Excite

vliegveld China: naar welke luchthaven vlieg jij?

Je vakantie begint op het vliegveld in China. Er zijn echter wel ontzettend veel vliegvelden in dit grote land. Naar welke luchthaven je vliegt is dus geheel afhankelijk van jouw vakantie. Waar wil jij heen of waar begint je rondreis?

De internationale luchthaven van Hong Kong is gigantisch. De bouw ervan kostte al ruim 20 miljoen euro. Tijdens de bouw moest men rekening houden met orkanen en aardbevingen. Er zijn twee start- en landingsbanen op de luchthaven.

Macau International Airport is een luchthaven die wordt gebruikt als tussenstation van China en Taiwan. Maar je kunt er ook heenvliegen vanaf Singapore, Kuala Lumpur en Peking.

Eén van de drukste luchthavens ter wereld is de Internationale Luchthaven van Peking. Hier komen jaarlijks miljoenen mensen. Het toppunt was tijdens de Olympische Spelen in 2008, die dat jaar in Peking plaatsvonden. Er zijn ook erg veel overstapmogelijkheden vanaf deze luchthaven.

De internationale luchthaven van Shanghai is Shanghai Pudong. De luchthaven is erg goed te bereiken vanaf het stadscentrum en je vindt er behoorlijk wat luxe. Er zijn twee terminals aanwezig op de luchthaven.

Dit zijn slechts een paar van de vliegvelden in China. Er zijn ook veel lokale vliegvelden, maar hier kun je alleen komen met een binnenlandse vlucht. Vliegen naar China is niet goedkoop, omdat het ver weg is. Toch zijn er wel flinke verschillen in de prijzen van vliegtickets. Het kan dus aan te raden zijn om deze vliegtickets goed met elkaar te vergelijken. Dit kan online, bijvoorbeeld op Vliegtickets.nl of Expedia.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020