Excite

Het vliegveld Weeze: vlieg met RyanAir

Vliegveld Weeze: RyanAir

Vanaf de Duitse luchthaven Weeze vliegen veel vluchten van RyanAir naar talloze bestemmingen in Europa. Vlieg bijvoorbeeld naar Reus, Pisa, Rome, Barcelona, Sevilla, Porto, Stockholm, Gran Canaria of vele andere bestemmingen. Je kunt deze vluchten boeken via de website van RyanAir en vaak gelden er leuke aanbiedingen voor. Je kunt dus heel goedkoop vliegen met RyanAir!

Weeze of Dusseldorf?

Het is niet heel erg logisch, maar RyanAir noemt luchthaven Weeze eigenlijk standaard Dusseldorf. Weeze ligt niet echt in de buurt van Dusseldorf en deze stad heeft ook een eigen luchthaven. Het komt dan ook geregeld voor dat mensen op de verkeerde luchthaven staan. Om dit te voorkomen kun je van tevoren het beste kijken op de websites van de luchthavens. Zoek het vluchtnummer op, zodat je kunt achterhalen waar je nou eigenlijk moet zijn.

Goedkoop parkeren Weeze

Weeze heeft twee grote parkeerplaatsen met ruimte voor maar liefst 7.000 auto's. In vergelijking tot luchthavens als Schiphol, is het parkeren er erg goedkoop. Wanneer je op P1 staat ben je wel meer kwijt, omdat je dan minder ver hoeft te lopen. Op P2 is alles veel goedkoper, hier betaal je zo'n 55 euro voor 14 dagen (op P1 is dit 140 euro). Op Schiphol zijn deze prijzen vaak veel hoger.

Faciliteiten op de luchthaven

Weeze Airport is geen luchthaven vol faciliteiten. Er is een eettentje, er zijn toiletten en ook heb je er autohuur, een pinautomaat en verschillende informatiebalies waar je ook last minute een vlucht kunt boeken. Eenmaal door de douane heb je nog een eetgelegenheid en een klein winkeltje met belastingvrije spullen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020