Excite

Boek snel een vlucht van Amsterdam naar Pisa

Een vlucht van Amsterdam naar het Italiaanse Pisa klinkt bekend en vertrouwelijk. Amsterdam is voor Nederlanders de bekende plek om vandaan te reizen. Niet meer dan logisch om je vakantie in Amsterdam te starten. Het is prima te doen om met een vlucht vanuit Amsterdam naar Pisa te reizen. Terwijl je wacht op de vlucht krijg je al een vakantiegevoel op de Amsterdamse luchthaven Schiphol met alle winkels en restaurantjes.

Transavia

Via Transavia boek je makkelijk een directe vlucht van Amsterdam naar Pisa. Transavia vliegt rechtstreeks naar Pisa. Bij Transavia kan je een vlucht Amsterdam-Pisa boeken vanaf €65,-. Direct vliegen naar Pisa is natuurlijk het meest ideaal. Het bespaart de extra stress bij het overstappen en je vakantie begint sneller in legendarische Italiaanse stad.

Met overstap

Amsterdam is natuurlijk de meest bekende en vanzelfsprekende plek om je vakantie te beginnen. De meeste vluchten van Amsterdam naar Pisa bevatten zeker een of twee overstappen. De overstappen zijn via Parijs, München, Frankfurt of Rome. Via de KLM of Alitalia reis je van Amsterdam naar Pisa via Parijs of Rome. Een vlucht via Lufthansa bevat zelfs twee overstappen in Hamburg, Frankfurt of München.

Prijzen

Voor een vlucht van Amsterdam naar Pisa betaal je volgens www.cheaptickets.nl tussen de €236,- en €411,77. De prijs van de vlucht is afhankelijk van eventuele kortingen, toeslagen en de duur van de vlucht. Prijzen kunnen nog wel gewijzigd worden.

Wanneer je liever direct reist van Amsterdam naar Pisa dan kan je het beste vliegen met de maatschappij Transavia. Als het je niet uitmaakt dan zijn er voldoende mogelijkheden om te reizen van Amsterdam naar Pisa waarbij je wel moet overstappen. Met of zonder overstap, een romantische en culturele vakantie in de Italiaanse stad Pisa ligt zonder meer binnen bereik.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020