Excite

Een vlucht naar het zonnige Aruba?

Een goedkope vlucht naar Aruba heb je op internet in een mum van tijd gevonden. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de voor jou meest voordelige optie direct boeken.

Aruba: exotisch onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden

Aruba is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden en is ongeveer even groot als het Waddeneiland Texel. Op dit exotische eiland wonen ruim honderdduizend mensen waarvan het overgrote deel Papiaments of Nederlands spreekt. De hoofdplaats van Aruba is Oranjestad en andere bekende plaatsen zijn onder meer Palm Beach en Daimari. Hoewel de bekendste attractie van dit exotische eiland, de Natural Bridge, een aantal jaren geleden is verwoest, zijn er op Aruba nog voldoende bezienswaardigheden te vinden. Maar uiteraard kun je ook heerlijk genieten van de zon op een van de vele prachtige stranden.

Vluchten naar Aruba

Vanuit Nederland kun je alleen vanaf Schiphol rechtstreeks naar Aruba vliegen. Zo brengen Martinair, ArkeFly en KLM je in ruim tien uur naar dit tropische eiland. Momenteel vangt de prijs voor zo'n vlucht aan bij ongeveer 450 euro.

Je kunt ook kiezen voor een niet-rechtstreekse vlucht vanuit Nederland. Zo'n reis vangt ook aan op Schiphol. Vanaf de Amsterdamse luchthaven vlieg je dan bijvoorbeeld eerst naar Curaçao of Bonaire en van daaruit direct naar Aruba. Meestal worden deze vluchten verzorgd door Tiara Air, een Arubaanse luchtvaartmaatschappij.

Een andere interessante optie is een vlucht vanuit Engeland. Je vliegt dan eerst vanuit Nederland naar Londen of Manchester en vanuit één van die steden rechtstreeks naar Aruba met Thomsom Airways. Dat kan zeker euro's schelen. Deze opties vind je uiteraard ook op de eerdergenoemde sites.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020