Excite

Op zoek naar de zon? Vlucht naar Barcelona!

Een vlucht naar Barcelona is op internet in een mum van tijd gevonden. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun jij de vlucht van jouw keuze meteen boeken.

Barcelona: stad vol cultuur

Barcelona ligt in het noordoosten van Spanje en heeft ruim een miljoen inwoners. Deze kuststad staat bekend als een van de culturele centra van Europa, maar heeft naast cultuur nog veel meer te bieden. Zo wemelt het in Barcelona van de gezellige eet- en drinkgelegenheden en barst 's nachts het uitgaansleven rond de populaire Ramblas los. Daarnaast kun je, als je een beetje geluk hebt, een voetbalwedstrijd volgen van de lokale trots in het imposante Nou Camp stadion.

Voordelige vluchten naar Barcelona

Vanuit Nederland kun je vanaf verscheidene luchthavens naar Barcelona vliegen. Let wel even op, niet iedere maatschappij landt op hetzelfde vliegveld. Toch kan een vlucht naar een iets afgelegen vliegveld een interessante optie zijn: dikwijls kun je vanaf zo'n luchthaven voordelig in de stad zelf geraken.

Vanaf Schiphol kun je in ongeveer twee uur rechtstreeks naar de Spaanse kuststad vliegen. Die vluchten worden verzorgd door KLM, Transavia, Vueling of EasyJet. Vooral de twee laatstgenoemde maatschappijen kunnen voordelige acties hebben.

Met Transavia kun je daarnaast ook vanaf de luchthavens van Eindhoven en Rotterdam naar Barcelona vliegen. De prijzen voor deze vluchten verschillen niet of nauwelijks van die voor een vlucht vanaf Schiphol, maar deze reizen zijn waarschijnlijk wel interessant voor degenen die in Brabant of Zuid-Holland wonen.

Ten slotte kun je ook vanuit Düsseldorf of Brussel rechtstreeks naar Barcelona vliegen. Die vluchten worden meestal verzorgd door Airberlin en Brussels Airlines.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019