Excite

Vlucht Brussel naar het klassieke Wenen

Wenen is in de zomer én winter een fantastische bestemming voor een stedentrip. In de zomer staan de paleistuinen van Schloss Schönbrunn in volle bloei, maar in de winter geven alle lichtjes de stad een romantisch karakter. Een vliegticket naar de Oostenrijkse hoofdstad hoeft niet duur te zijn. Denk aan een vlucht van Brussel naar Wenen!

Een vakantie naar Wenen hoeft helemaal niet te beginnen op Schiphol. Veel toeristen denken bij een vliegvakantie automatisch aan de luchthaven van Amsterdam, maar vanaf sommige plekken in Nederland is het veel handiger om vanuit Duitsland of België te vliegen. Een goede tip is het vliegveld van Brussel. Met de Thalys of de auto zo te bereiken en vaak goedkoper dan Schiphol. Mensen wegbrengen naar Zaventem hoeft ook geen straf te zijn. Plak er gewoon een weekendje Brussel aan vast!

Een vlucht van Brussel naar Wenen kan je vinden door op internet te zoeken. Dit is een zoektocht waar je even de tijd voor moet nemen, want soms loop je net tegen die aanbieding aan. Prijzen variëren vaak sterk, afhankelijk van het vertrekmoment en de luchthaven, dus het is zeer de moeite om goed te zoeken. Een goede websites waar je een vlucht van Brussel naar Wenen kunt vinden is Worldticketcenter.nl. Je hoeft alleen de vertrekdatum en de bestemming in te voeren en de site doet al het zoekwerk. De beschikbare vluchten, prijzen en aanbiedende luchtvaartmaatschappijen staan binnen enkele seconden op je scherm.

De luchthaven van Brussel is te bereiken met de Thalys (die stopt op het centraal station van Brussel) en met de auto. Met de Airport City Express, een trein die vier keer per uur rijdt, kan je van het centraal station naar de luchthaven doorreizen. Een enkele reis kost 2.60 euro.

De luchthaven van Wenen (Schwechat) ligt achttien kilometer ten zuidoosten van de Oostenrijkse hoofdstad. Vanuit een ondergronds treinstation rijdt de City Airport Train iedere dertig minuten naar het centrum van Wenen. De rit duurt slechts zestien minuten. Ook kan je op de luchthaven van Wenen een taxi nemen of per bus naar het centrum. Op het vliegveld is er de gelegenheid om een hotelkamer te boeken, wat te eten en een auto te huren. Dit kan al vooraf op de site Easyterra.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020