Excite

Een voordelige vlucht naar Johannesburg

Een vlucht naar het Zuid-Afrikaanse Johannesburg heb je op internet zo gevonden. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je direct de voor jou meest voordelige vlucht boeken.

Johannesburg: een 'gouden' stad

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika en ligt in het noordoosten van dit land. Ofschoon het niet de hoofdstad van dit land is, is Johannesburg wel het hart van de Zuid-Afrikaanse economie: naast de oude goudindustrie zijn er ook veel internationale bedrijven gevestigd in deze metropool. In het centrum van de stad is echter sprake van armoede en drankmisbruik. De verschillen tussen bevolkingsgroepen zijn in deze stad dan ook immens.

Vluchten naar Johannesburg

Vanuit Nederland kun je alleen vanaf de luchthaven in Amsterdam rechtstreeks naar deze Zuid-Afrikaanse stad vliegen. Zo'n vlucht duurt ruim tien uur en wordt verzorgd door KLM. De prijzen voor deze reis vangen aan bij plusminus zevenhonderd euro.

Het is echter ook een optie om vanuit het buitenland direct naar Johannesburg te vliegen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om vanuit Frankfurt of Londen naar de Zuid-Afrikaanse metropool te reizen. Het kost uiteraard enige moeite om in deze Duitse of Britse stad te komen, maar dat kan opwegen tegen een aantrekkelijk tarief.

Tot slot kun je kiezen voor een niet-rechtstreekse vlucht. Zo'n reis kan daarnaast goedkoper uitvallen. Je landt dan bijvoorbeeld eerst in Zuid-Afrikaanse steden als Bloemfontein of Kaapstad en reist van daaruit naar Johannesburg. Een niet-rechtstreekse vlucht vertrekt vanaf diverse luchthavens binnen Europa. Voor actuele vluchten kun je het best kijken op de al eerder genoemde websites.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020