Excite

Budgetvriendelijke vlucht: Maastricht naar Pisa

Als je denkt aan een vakantie met het vliegtuig, ga je er al snel vanuit dat je moet vliegen via Schiphol. Dat is echter helemaal niet waar en in sommige gevallen niet verstandig ook. Je kunt ook kiezen voor een vlucht van Maastricht naar Pisa. Maastricht is niet voor iedereen naast de deur, maar het is wel een luchthaven waar veel budgetmaatschappijen gebruik van maken. Dat betekent dat je in sommige gevallen al voor een paar tientjes kunt vliegen naar het prachtige Italië!

 

Een vlucht van Maastricht naar Pisa kan bijvoorbeeld gemaakt worden met Ryanair. Ryanair staat bekend om haar lage ticketprijzen. Als je met deze maatschappij vliegt, dan weet je dat je geen luxe hoeft te verwachten. Aan de andere kant; als je vooraf goed weet waar je aan toe bent en je bedenkt dat een vlucht hooguit een paar uurtjes duurt, is het snel geld verdienen ten opzichte van een ticket met een dure maatschappij.  Wat je op die manier bespaart, geef je waarschijnlijk sowieso al liever uit op de plaats van bestemming.

 

Hoewel Maastricht voor de meeste mensen iets verder weg ligt, kan een vlucht van Maastricht naar Pisa alsnog wel tijd opleveren. Die vluchten zijn namelijk in de meeste gevallen rechtstreeks, wat betekent dat er geen tijd nodig is om over te stappen. Ook verkleint dit de kans op kwijtgeraakte koffers en zou je dus ook prima voor bijvoorbeeld een weekend naar Pisa kunnen gaan. Met zo'n lage ticketprijs hoef je het voor de kosten tenminste niet te laten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020