Excite

Een vlucht naar Malta: Het geld meer dan waard!

Na een jaar lang hard gewerkt te hebben is het een fijn gevoel om een paar weken helemaal niets te hoeven doen en te genieten van een welverdiende vakantie. Zonvakanties zijn wellicht het beste geschikt om eens helemaal tot rust te komen. Een vakantieland dat in populariteit groeit is Malta. En een vlucht naar Malta hoeft helemaal niet duur te zijn!

Lekker luieren in de zon kan op de lange stranden van Malta, die je dankzij de warme zomers en zachte winters het hele jaar door kan bezoeken. Ook is het eiland, dat samen met de eilanden Gozo en Comino de Republiek Malta vormt, een uitstekende plek om actief bezig te zijn met watersport. Zwemmen met dolfijnen behoort ook tot de mogelijkheden.

Maar ook als je even genoeg hebt van zon, zee en strand dan heeft Malta nog genoeg te bieden. De liefhebber van cultuur en geschiedenis kan namelijk zijn hart op halen. Zo zijn er vele kerken en tempels die het verhaal van de lange geschiedenis van Malta vertellen.

Na een dag lang op het strand liggen of culturele hoogstandjes bekijken heeft de vakantieganger natuurlijk honger. Aan te bevelen is om het Maltese brood eens te proberen, dat in combinatie met de plaatselijke kaas een culinair hoogtepunt vormt.

En voor de prijs van de vlucht hoef je het niet te laten. Vertrekkend vanaf vliegveld Eindhoven kan je bijvoorbeeld met prijsvechter Ryanair al voor €30 vervoerd worden naar Malta. Geen geld dus.

Afbeelding: Flickr, gebruiker ramonbaile

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020