Excite

Vlucht naar Milaan

Een vlucht naar Milaan is het makkelijkst via internet te vinden. Op diverse sites kun je namelijk alle aanbieders van zo'n vlucht met elkaar vergelijken en bovendien meteen de voor jou voordeligste optie boeken.

Milaan: Noord-Italiaanse metropool

Milaan ligt in het noorden van Italië en is de grootste stad in deze regio. De stad staat tegenwoordig vooral te boek als industriestad maar toch zullen ook cultuurliefhebbers zich vermaken in deze metropool. Zo staat er midden in het centrum de imposante Dom en is een bezoek aan het befaamde Teatro alla Scala om meerdere redenen aan te raden. Voor sportliefhebbers is het wellicht interessant om het oude voetbalstadion San Siro te bezoeken, hier werkt zowel AC Milan als Internazionale zijn thuiswedstrijden af.

Vliegen naar Milaan

Vanuit Nederland kun je vanaf verscheidene luchthavens direct naar Milaan vliegen. Let wel even op: Milaan heeft meerdere vliegvelden die niet allemaal op dezelfde afstand van de stad liggen.

Vanaf Amsterdam kun je onder meer met KLM, Alitalia en EasyJet rechtstreeks naar deze Italiaanse stad vliegen. Het is raadzaam om vooral de tarieven van de laatstgenoemde maatschappij goed in de gaten te houden. Als je er erg vroeg bij bent, kun je voor een paar tientjes naar Milaan vliegen met EasyJet.

Daarnaast kun je vanuit Eindhoven en Rotterdam naar Milaan vliegen. De prijsvechter Ryanair vliegt vanuit de Brabantse stad naar Bergamo, een mooie stad ten noorden van Milaan. Daarvandaan ben je in ongeveer twintig minuten met een rechtstreekse en goedkope bus in de Italiaanse metropool.

Het kan dus voordelig zijn om met een prijsvechter als EasyJet of Ryanair naar Milaan te vliegen. Besef echter wel dat deze maatschappijen vooral vliegen naar bestemmingen die (ver) buiten de stad zelf liggen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020