Excite

Een vlucht naar Barcelona: zo gevonden!

Een vlucht naar Barcelona vind je gemakkelijk via internet. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de voor jou meest voordelige optie direct boeken.

Barcelona: prachtige Spaanse kuststad

Barcelona ligt in het noordoosten van Spanje en heeft ruim een miljoen inwoners. Deze metropool ligt in de autonome regio Catalonië en de meeste inwoners van Barcelona voelen zich daarom meer een 'Catalaan' dan een 'Spanjaard'. In deze kuststad is veel te zien en te beleven. Bezoek bijvoorbeeld eens een van de vele imposante bouwwerken van Gaudí. Maar niet alleen op cultureel gebied heeft Barcelona veel te bieden. Momenteel speelt de beste voetbalclub van de wereld zijn thuiswedstrijden in deze stad: alleen dat kan al een reden zijn om snel een vlucht te boeken!

Vlucht naar Barcelona

Vanuit Nederland kun je vanaf diverse luchthavens direct naar deze Spaanse kuststad vliegen, houd wel in de gaten op welke luchthaven je landt.

In iets meer dan twee uur ben je met KLM van Amsterdam naar Barcelona gevlogen. Deze vlucht wordt eveneens aangeboden door Vueling en Transavia, twee maatschappijen die dikwijls een actietarief hanteren. Zo kun je momenteel voor 79 euro met Transavia naar Barcelona vliegen.

Transavia biedt daarnaast rechtstreekse vluchten vanaf de luchthavens van Rotterdam en Eindhoven naar Barcelona aan. Zeker voor degenen die in Zuid-Holland, Zeeland of Brabant wonen kan dit een interessante optie zijn.

Ten slotte kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vlucht vanuit het Duitse Düsseldorf. Deze vlucht wordt meestal verzorgd door Airberlin of Lufthansa en duurt eveneens zo'n twee uur.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021