Excite

Op vakantie? Boek een vlucht naar Lissabon

Een goedkope vlucht naar Lissabon is via internet zo gevonden. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de voor jou voordeligste vlucht meteen boeken.

Lissabon: stad aan de Taag

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en heeft ongeveer een half miljoen inwoners. De stad ligt grotendeels op de rechteroever van de rivier de Taag en kent veel bezienswaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld het Hiëronymietenklooster Mosteiro dos Jerónimos en de Torre de Belém bezoeken die beide staan vermeld op de Werelderfgoedlijst. De oude volkswijk Alfama, die ten oosten van het stadscentrum ligt, is tevens een bezoek meer dan waard. Laat je ten slotte eens verrassen in een authentiek café of restaurant door de Portugese fadomuziek.

Vlucht naar Lissabon

Vanuit Nederland kun je alleen vanaf de luchthaven van Amsterdam rechtstreeks naar de Portugese hoofdstad vliegen. Maatschappijen als KLM, TAP Portugal en Transavia brengen je in ongeveer drie uur van Schiphol naar Lissabon. De prijzen voor een retourvlucht vangen aan bij ongeveer tweehonderd euro, maar het is raadzaam om vooral de actietarieven van de laatstgenoemde maatschappij in de gaten te houden.

Degenen die in het oosten of het zuiden van Nederland wonen zouden kunnen nadenken over een vlucht vanuit Düsseldorf of Brussel. Naast dat zo'n vlucht je tijd bespaart, kan een reis vanaf een van deze buitenlandse luchthavens je ook euro's schelen. Het is dus raadzaam om de prijzen die Lufthansa en Brussels Airlines hanteren in de gaten te houden.

Ten slotte kun je kiezen voor een vlucht met tussenstop. Je landt dan bijvoorbeeld eerst in Madrid en vliegt van daaruit direct naar de Portugese hoofdstad. Een niet-rechtstreekse vlucht kan goedkoper uitvallen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020