Excite

Vind een goedkope vlucht naar Londen!

Londen is de grootste stad van Europa en kan bogen op een lange geschiedenis. Maar ook op het gebied van cultuur en entertainment is Londen 'the place to be'. Londen is dus uitermate geschikt om eens voor een weekendje of langer te bezoeken. Vooral omdat Londen nog geen uurtje vliegen is en vliegtickets verrassend goedkoop zijn. Boek een goedkope vlucht naar Londen op het internet!

Dat is wel heel goedkoop!Wil je echt voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, bezoek dan eens de websites van de prijsvechters Easyjet en Ryanair. Wat betreft beenruimte houdt het bij deze budgetvliegmaatschappijen niet over, en ook een uitgebreide lunch aan boord kan je vergeten. Maar goed, je zit toch maar een klein uurtje in het vliegtuig, dus kramp of honger zul je niet krijgen.

De allergoedkoopste vluchten naar Londen boek je bij Ryanair. Deze maatschappij vliegt vanuit Nederland echter alleen vanaf Eindhoven. Wil je bijvoorbeeld begin september vliegen, dan ben je op dit moment al voor € 27,99 klaar! Je verwacht het misschien niet voor een dergelijk bedrag, maar dat is een retourvlucht inclusief belastingen!

Vlieg je liever vanaf Schiphol, dan is de goedkoopste optie Easyjet. De belastingen liggen op Schiphol wel een stuk hoger dan op het Brabantse vliegveld en dat zie je helaas terug in de prijs. Toch kan je bij Easyjet ook al vliegen voor net iets meer dan 70 euro!

Vliegen met een reguliere maatschappijMet behulp van het internet kun je ook flink besparen op tickets bij een reguliere maatschappij, bijvoorbeeld door een vergelijkingssite als skyscanner.nl of cheaptickets.nl te raadplegen. Zo merk je al snel dat er grote prijsverschillen bestaan tussen airliners. En ook een uurtje later vliegen kan je honderden euro's besparen!

Waar je ook voor kiest, doe van tevoren goed onderzoek. Zo voorkom je dat je veel teveel betaalt voor je ticket. En het bespaarde geld kan je natuurlijk lekker uitgeven tijdens je verblijf in Londen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020