Excite

Een leuke en voordelige vlucht naar Wenen

Een voordelige vlucht naar Wenen vind je gemakkelijk via internet. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en daarnaast kun je de voor jou voordeligste optie direct boeken.

Wenen

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en ligt in het noord-oosten aan de rivier de Donau. De hoofdstad heeft ruim anderhalf miljoen inwoners en is niet alleen veruit grootste stad van het land maar is ook het politieke en culturele centrum van Oostenrijk. Voor toeristen is er dan ook van alles te zien en te beleven. Zo kun je prachtige musea bezoeken of genieten van mooie voorstellingen op het gebied van theater of klassieke muziek. s' Avonds kun je in een van de vele eetgelegenheden je te goed doen aan de Weense keuken, die een mengelmoes is van verschillende culturen.

Voordelige vluchten naar Wenen

Je kunt in Nederland vanaf twee luchthavens rechtstreeks naar de Oostenrijkse hoofdstad vliegen. Zo brengen KLM en Austrian Airlines je in ongeveer twee uur vanaf Schiphol naar Wenen. De prijzen voor een retourvlucht Amsterdam-Wenen vangen aan bij ongeveer honderdvijftig euro.

Transavia brengt je vanaf de luchthaven van Rotterdam in ongeveer dezelfde tijd in Wenen. Deze maatschappij wil nog weleens een actietarief hanteren, maar meestal is de prijs voor een vlucht vanaf Rotterdam Airport dezelfde als die voor een vlucht vanaf Schiphol. Voor mensen die (relatief) in de buurt van de Zuid-Hollandse stad wonen is het wellicht een interessante optie.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om vanuit het buitenland naar Wenen te vliegen. Een vlucht vanuit het Duitse Düsseldorf duurt sowieso korter dan vanuit Nederland, en kan daarnaast nog eens goedkoper uitvallen. De vluchten vanaf de luchthaven van Düsseldorf worden verzorgd door Airberlin, Lufthansa en Austrian Airlines/

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021