Excite

Vind een goedkope vlucht naar zonnig Spanje!

Lekker, met het zand tussen je tenen, struinen over witte stranden terwijl de zon langzaam onder de horizon verdwijnt. Het ultieme vakantiegevoel. Daar hoort toch eigenlijk mooi weer bij, met lange zomeravonden waarop je heerlijk kunt genieten van een goed glas bier of een heerlijke wijn. Spanje biedt dit allemaal, en ook nog eens tegen verrassend lage prijzen. Door goed te zoeken op het internet vind je namelijke makkelijk een goedkope vlucht naar Spanje.

Extra goedkoop met prijsvechters

Een vlucht naar Spanje duurt niet lang. Je zit hoogstens twee uur in het vliegtuig, wat amper genoeg tijd is om een filmpje uit te kijken. Daarom is vliegen met een prijsvechter wel heel aantrekkelijk! Luchtvaartmaatschappijen als Ryanair en Easyjet bieden misschien niet de luxe die je gewend bent van andere maatschappijen, maar door de lage prijzen vergeet je dit snel.

Vanaf Eindhoven vlieg je met Ryanair zeer voordelig naar bestemmingen als Madrid en Barcelona. Wil je in oktober een paar dagen weg, dan kan dat al voor minder dan 50 euro per retourticket, inclusief alle belastingen!

Ook Easyjet vliegt op deze twee steden, zij het vanaf Schiphol. Tickets zijn daardoor wel iets duurder. Vlieg je bijvoorbeeld in september naar Madrid, reken dan op zo'n 80 euro per retourticket. Maar je hebt dan wel het gemak van vliegen vanaf Schiphol.

Vergelijk andere maatschappijen

Ook wanneer je liever niet vliegt met één van deze maatschappijen, bijvoorbeeld omdat je graag van een maaltijd geniet tijdens je reis, is het verstandig om het internet te gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens op een website als www.skyscanner.nl voor het vergelijken van ticketprijzen tussen verschillende aanbieders. Het verschil tussen de duurste en de goedkoopste tickets kan oplopen tot honderden euro's!

Bespaar jezelf dus veel geld door een ticket te boeken bij een goedkope airliner. En zelfs als je liever met een andere maatschappij vliegt, kun je jezelf veel geld besparen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020