Excite

Een goedkope vlucht naar Valencia

Een vlucht naar Valencia heb je in een mum van tijd geboekt. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de voor jou voordeligste vlucht meteen boeken.

Valencia: prachtige kuststad

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en ligt aan de oostkust van dit land. De stad kent een eeuwenoude historie en wordt tevens gezien als de geboorteplaats van de paella, een van de bekendste gerechten uit de Spaanse keuken. In Valencia is tevens op cultureel gebied veel te beleven. Zo kun je het befaamde Ciutat de les Arts i les Ciències bezoeken, maar ook een van de vele kathedralen bekijken. Daarnaast kun je ook heerlijk uitrusten op een van de mooie zandstranden die de stad rijk is.

Vluchten naar Valencia

Vanuit Nederland kun je alleen vanaf Schiphol rechtstreeks naar Valencia vliegen. Die vluchten worden verzorgd door Transavia en Vueling en duren ongeveer twee en een half uur. Het kan lonen om de tarieven van Transavia in de gaten te houden: deze maatschappij hanteert namelijk dikwijls een (zomers) actietarief.

Je kunt er ook voor kiezen om vanuit Brussel of Düsseldorf te vliegen. Zeker een vlucht vanuit de Belgische hoofdstad kan een interessante optie zijn. Deze reis wordt namelijk verzorgd door Ryanair, een prijsvechter die lagere prijzen rekent voor een vlucht.

Tot slot kun je voor een vlucht met een tussenstop kiezen. Je vliegt dan bijvoorbeeld eerst naar Barcelona en van daaruit direct naar Valencia. Een niet-rechtstreekse vlucht kan voordeliger uitvallen dan een directe vlucht, maar neemt wel extra tijd in beslag.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020