Excite

Een vlucht naar Wenen

Een vlucht naar Wenen heb je in een mum van tijd op internet gevonden. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je meestal direct de voor jou voordeligste optie boeken.

Wenen: de Oostenrijkse hoofdstad

Wenen ligt in het noordoosten van Oostenrijk aan de rivier de Donau. Deze metropool heeft bijna twee miljoen inwoners en is naast de hoofdstad ook de grootste stad van dit land. Wenen wordt dikwijls beschouwd als het politieke en culturele centrum van Oostenrijk en er zijn dan ook veel bezienswaardigheden te vinden. Zo kun je de eeuwenoude Stephansdom, de Augustijnenkerk, en de Karlskirche bezoeken, maar ook een van de vele imposante paleizen bekijken. Uiteraard kun je 's avonds genieten van klassieke muziek of opera in een van de concertgebouwen.

Vlucht naar Wenen

Vanuit Nederland kun je rechtstreeks vanaf twee luchthavens naar de Oostenrijkse hoofdstad vliegen. Zo vlieg je bijvoorbeeld met KLM of Austrian in ongeveer twee uur vanaf Schiphol naar Wenen. Momenteel vlieg je al voor ongeveer honderdvijftig uur van Amsterdam naar Wenen en weer terug.

Daarnaast kun je vanuit Rotterdam direct naar deze metropool vliegen. De vlucht vanuit de Nederlandse havenstad wordt verzorgd door Transavia, een luchtvaartmaatschappij die vaak een actietarief hanteert.

Degenen die in het oosten of het zuiden van Nederland wonen, kunnen er uiteraard voor kiezen om vanuit Düsseldorf of Brussel te vliegen. Het gaat dan ook om een rechtstreekse vlucht en die wordt meestal verzorgd door Lufthansa of Brussels Airlines. De prijzen zijn meestal gelijk aan die voor een vlucht vanuit Nederland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021