Excite

Snel geboekt: alle vluchten van Amsterdam naar Vancouver

Een vakantie in Vancouver en de Canadese provincie Brits-Columbia belooft een mooie tijd. Vancouver is een prachtige stad aan de Grote Oceaan en de provincie biedt schitterende natuur. Lees hier alles over het boeken van vluchten van Amsterdam naar Vancouver.

Het vliegveld

Wanneer je een vlucht boekt naar Vancouver, kies je als eindbestemming Vancouver International Airport. Dit is het enige internationale vliegveld van deze stad en is in eigendom van de staat. Het vliegveld is gesitueerd op 12 kilometer van het stadscentrum, op het eiland Sea Island. Sinds de Olympische Spelen van 2010 is het mogelijk om met de metro, de Canada Line, in het centrum van Vancouver te komen. De binnenstad is daardoor in 25 minuten bereikbaar.

Vliegticket boeken

Een vlucht van Amsterdam naar Vancouver is gemakkelijk te boeken via het internet. Zoek zelf op het internet en bespaar de boekingskosten van een reisbureau. Je vindt een vliegticket op websites zoals Worldticketcenter.nl, Cheaptickets.nl en Vliegwinkel.nl. Een vlucht naar Vancouver kost tussen 600 en 800 euro. Als je geld wilt besparen dan kan je overwegen om een vlucht met een tussenstop te kiezen in plaats van een non-stop vlucht. Op een vlucht van Amsterdam naar Vancouver kan gestopt worden in London, Houston, Zürich of Frankfurt.

Canadese dollar

Bij het boeken van een vakantie naar Vancouver is het verstandig om bij de bank Canadese dollars te bestellen. Een euro is ongeveer1,39 Canadese dollars waard. Wanneer je in Vancouver landt heb je contant geld bij je voor het betalen van een taxirit of het kopen van een treinkaartje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020