Excite

Vluchten: Athene is lekker voordelig!

Vroeger was een vliegvakantie een echte luxe. Maar weinig mensen konden zich een vliegticket veroorloven. Laat staan een vliegticket voor de hele familie! Tegenwoordig zijn vluchten gelukkig veel goedkoper en zijn exotische bestemmingen voor iedereen binnen handbereik. En als je echt voordelig weg wilt en niet teveel tijd hebt, dan kun je ook binnen Europa prima slagen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Athene?

Vluchten naar Athene hoeven niet meer te kosten dan honderd euro. Natuurlijk hangt het er dan wel vanaf wanneer je vliegt; buiten het seizoen wordt er minder gerekend dan binnen het seizoen. Als je dus gebonden bent aan bepaalde vakanties, dan kan het zijn dat je alsnog meer geld kwijt bent. Hetzelfde geldt vaak voor de accommodatie; ook daarvan zijn de prijzen afhankelijk van het seizoen.

Het voordeligst boek je vluchten naar Athene via internet, rechtstreeks via de luchtvaartmaatschappij. Bestel je tickets echter nooit blindelings, want soms kan er net een bepaalde actie zijn waardoor je elders toch voordeliger uit bent. Een beetje vergelijken kan geen kwaad. Meestal vind je de laagste tarieven toch via internet, dus je hoeft hier echt geen dagen voor uit te trekken en je hoeft er de deur niet eens voor uit. Wil je de meest aantrekkelijke vluchten hebben, zonder veel moeite te doen? Kijk dan of je ook niet direct je accommodatie, huurauto en eventuele excursies kunt boeken. Pakketprijzen kunnen uiteindelijk nog veel lager uitpakken, waardoor je meer geld overhoudt voor tijdens je vakantie!

Afbeelding: Flickr account ihasb33r

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020