Excite

Rechtstreekse vluchten naar Bangkok

Kuilen graven in Scheveningen is uit. Genieten van een parelwit strand en azuurblauwe zee is in. Voor een tropische strandvakantie reis je nu af naar Thailand. Dus sluit je ogen, leun achterover en droom alvast weg over zonnige cocktails en lekker liggen in een hangmat. Met de vele rechtstreekse vluchten naar Bangkok ben je binnen luttele uren op de plaats der bestemming.

Vliegticket Bangkok

Wil je naar Thailand dan kun je het beste vliegen op Bangkok. Deze wereldstad beschikt over een groot internationaal vliegveld van waar je heel gemakkelijke over kan stappen op binnenlandse vluchten die je naar alle uithoeken van het land zullen vervoeren. Wil je op een avontuurlijke survivaltocht, vlieg dan op Chang Mai. Deze stad ligt in het uiterste noorden van Thailand, vlakbij de grens van Laos. Hier begint een uitgestrekt junglegebied die zich verder over de grens strekt. Voor de zonnige zeebestemmingen kun je het beste naar het zuiden. De populaire eilanden Koh Samui of Koh Tao bieden voldoende zonuren voor de zonneaanbidder.

Verder naar andere bestemmingen

Vanaf Bangkok kun je ook heel makkelijk verder naar andere landen in Zuidoost Azië. Heb je dus niet genoeg aan één land, dan kun je Thailand heel makkelijk combineren met andere landen. Een populaire reisroute is achtereenvolgens Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja. Visa kun je aan de grens regelen en een toeristenvisum is doorgaans 30 dagen geldig.

Dus, boek snel je vliegticket voor een van de vele vluchten naar Bangkok en begeef je met een blij gevoel in het land van de glimlach.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020