Excite

Goedkope vluchten naar Dublin? Zo gevonden!

Goedkope vluchten naar Dublin vind je gemakkelijk via internet. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de voor jou meest voordelige optie direct boeken.

De Ierse hoofdstad Dublin

Dublin ligt in het oosten van Ierland en heeft zo'n miljoen inwoners. Deze stad, die wordt doorsneden door de rivier de Liffey, kent een geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Vikingen. Op cultureel gebied is er dan ook veel te zien in de Ierse hoofdstad. Bezoek bijvoorbeeld eens het eeuwenoude Dublin Castle of het imposante gerechtsgebouw. Daarnaast staat Dublin bekend om zijn vele schrijvers en dichters; James Joyce en Oscar Wilde woonden beiden in deze stad.

Vluchten naar Dublin

Vanuit Nederland kun je vanaf diverse luchthavens rechtstreeks naar Dublin vliegen. Zo vlieg je bijvoorbeeld met Aer Lingus in zo'n twee uur van Amsterdam naar de Ierse hoofdstad. De prijs voor deze vlucht vangt aan bij ongeveer veertig euro.

Je kunt ook voor een vlucht vanuit het Brabantse Eindhoven kiezen. Deze reis wordt verzorgd door de prijsvechter Ryanair en duurt tevens zo'n twee uur. Het is raadzaam om de tarieven die deze maatschappij hanteert goed in de gaten te houden.

Voor degenen die in het oosten van Nederland wonen is een vlucht vanuit het Duitse Düsseldorf wellicht een interessante optie. Deze reis wordt eveneens verzorgd door Aer Lingus. De prijs voor deze vlucht verschilt niet of nauwelijks van die voor een vlucht vanuit Amsterdam.

Ten slotte kun je kiezen voor een niet rechtstreekse vlucht. Je vliegt dan bijvoorbeeld eerst naar Londen en vanuit de Britse hoofdstad direct naar Dublin. Maar omdat het hier om een relatief korte vlucht gaat, is een directe reis aan te bevelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020