Excite

Goedkope vluchten vanuit Düsseldorf naar Praag

Goedkope vluchten vanuit Düsseldorf naar Praag heb je via internet zo gevonden. Op Nederlandse sites als skyscanner.nl worden de aanbiedingen van diverse luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergeleken en bovendien kun je meestal direct de vlucht van jouw keuze boeken.

Praag: parel in Oost-Europa

Praag is de hoofdstad van Tsjechië en tevens de grootste stad van deze republiek. Er wonen ongeveer een miljoen mensen in deze metropool die ook wel wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is er namelijk weinig beschadigd en vooral de historische binnenstad is een bezoek meer dan waard. Daarnaast is een bezoek aan de Karelsbrug en het hoofdgebouw van het Nationaal Museum aan te raden. 's Avonds kun je genieten van een van de traditionele Praagse gerechten in een van de vele gezellige eetgelegenheden.

Vluchten vanuit Düsseldorf

De luchthaven van Düsseldorf ligt net over de grens richting Duitsland en is gemakkelijk per auto te bereiken. Daarnaast vertrekt er vanuit verschillende Nederlandse steden meermaals per dag een bus die rechtstreeks naar dit vliegveld rijdt.

Vanuit Düsseldorf ben je in iets langer dan een uur in de hoofdstad van Tsjechië. Het gaat dan om een rechtstreekse vlucht die meestal wordt verzorgd door Lufthansa of Czech Airlines. Deze maatschappijen vliegen vanuit Düsseldorf minimaal twee keer per dag rechtstreeks naar Praag. Een retourvlucht zal ongeveer tweehonderd euro kosten.

Daarnaast is het mogelijk om een vlucht met tussenstop te boeken. Dit soort vluchten kan goedkoper uitvallen, maar de reistijd wordt uiteraard wel verlengd. Omdat het hier gaat om een relatief korte vlucht is een rechtstreekse vlucht naar alle waarschijnlijkheid interessanter.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020