Excite

Voordelige vluchten naar Florence

Vluchten naar Florence vind je snel op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl. Je kunt kiezen tussen rechtstreekse en niet rechtstreekse vluchten. Om het je nog gemakkelijker te maken, worden hier de meest aantrekkelijke opties besproken.

Florence: stad vol cultuur

Florence heeft ongeveer vierhonderdduizend inwoners en ligt aan de rivier de Arno. Deze stad was de bakermat van de Renessaince en de woonplaats van bekende figuren als Da Vinci en Michelangelo.

Florence wordt momenteel beschouwd als een van de belangrijkste cultuursteden van Europa. Er zijn veel imposante kerken te vinden en daarnaast zijn de diverse paleizen en musea ook een bezoek meer dan waard. 's Avonds kun je uiteraard genieten van typische gerechten uit de Florentijnse keuken, die nog steeds sterk leunt op het eten van het platteland.

Vluchten naar Florence

Circa vijf kilometer buiten de stad ligt de luchthaven Florence Amerigo Vespucci. Tussen dit vliegveld en het stadscentrum bestaat een rechtstreekse verbinding die wordt uitgevoerd door een lokale busmaatschappij.

Vanuit Nederland kun je momenteel alleen vanaf de luchthaven van Amsterdam direct naar Florence vliegen. Zo'n reis duurt ongeveer twee uur en wordt verzorgd door Alitalia of Meridiana. Een retourvlucht kost zo'n 150 euro.

Zeker voor degenen uit het oosten of het zuiden van Nederland kan een vertrek vanuit Brussel of Düsseldorf een interessante optie zijn. Deze vluchten duren eveneens ongeveer twee uur en worden verzorgd door Brussels Airlines of Airberlin.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een vlucht met tussenstop. Maar omdat het hier gaat om een relatief korte vlucht, is een directe reis zeker aan te bevelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020