Excite

Goedkope vluchten naar Ibiza

Goedkope vluchten naar Ibiza vind je gemakkelijk op internet. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en daarnaast kun je de voor jou meest voordelige optie direct boeken.

Ibiza: meer dan een feesteiland

Ibiza is een Spaans eiland in de Middellandse Zee waarop ongeveer honderdduizend mensen wonen. Dit eiland is erg in trek bij jonge Europese toeristen, hetgeen voornamelijk komt door het bruisende uitgaansleven. Maar op Ibiza is ook overdag meer dan voldoende te beleven. Bezoek bijvoorbeeld eens Sa Caleta, een plaats die voor een deel op de Werelderfgoedlijst staat. Daarnaast zijn er prachtige stranden op Ibiza te vinden waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de zee.

Vluchten naar Ibiza

Vanuit Nederland kun je vanaf de luchthavens van Amsterdam en Eindhoven rechtstreeks naar dit Spaanse eiland vliegen. De vlucht vanaf Schiphol wordt meestal verzorgd door Transavia of Vueling en duurt zo'n tweeënhalf uur. Met Transavia ben je in ongeveer dezelfde tijd ook vanuit Eindhoven op Ibiza. Je kunt echter ook voor een vlucht die wordt verzorgd door de prijsvechter Ryanair kiezen: deze maatschappij vliegt alleen vanuit de Brabantse stad.

Voor degenen die in het oosten van Nederland wonen kan een vlucht van Düsseldorf een interessante en voordelige optie zijn. Zo'n reis wordt meestal verzorgd door Airberlin, Condor of TUIFly en duurt eveneens ongeveer tweeënhalf uur. De prijzen kunnen zeker verschillen van die voor een vlucht vanaf Schiphol, uiteraard kun je deze vlucht ook boeken op de al eerdergenoemde sites.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021