Excite

Op zoek naar goedkope vluchten naar Kopenhagen

Goedkope vluchten naar Kopenhagen vind je in een mum van tijd op internet. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en hier kun direct de voor jou meest voordelige optie boeken.

De Deense hoofdstad Kopenhagen

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en telt ongeveer een half miljoen inwoners. De stad ligt aan de oostkust van het eiland Seeland en is onder meer het culturele en politieke centrum van Denemarken. In de Deense hoofdstad is dan ook genoeg te zien en te beleven. Bezoek bijvoorbeeld eens één van de talloze musea of kastelen. Je kunt bovendien in deze stad goedkoop laten vervoeren per watertaxi. 's Avonds kun je uiteraard genieten van allerlei Deense specialiteiten in een van de vele authentieke eetcafés.

Vluchten naar Kopenhagen

Vanuit Nederland kun je alleen vanaf de luchthaven van Amsterdam rechtstreeks naar de Deense hoofdstad vliegen. Zo'n vlucht wordt meestal verzorgd door KLM, SAS of Norwegian Airlines en duurt zo'n anderhalf uur. Momenteel vlieg je al voor ongeveer veertig euro met de laatstgenoemde maatschappij van Amsterdam naar Kopenhagen.

Voor degenen die in het oosten of het zuiden van Nederland wonen is een vertrek van de luchthaven van Düsseldorf of Brussel wellicht een interessante optie. Deze vluchten duren eveneens zo'n anderhalf uur en worden verzorgd door Airberlin, SAS of Brussels Airlines.

Degenen die in het noorden van Nederland wonen zouden een vertrek vanaf de luchthaven van Bremen kunnen overwegen. De vlucht vanuit Bremen wordt verzorgd door OLT en duurt een ruim uur. Vanuit de stad Groningen vertrekt er meermaals per dag een bus die rechtstreeks naar dit vliegveld rijdt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020